Caroline Alesmark

Forfattare Caroline Alesmark

Caroline Alesmark

Caroline har skrivit och fotograferat den omfattande guideboken Vandra Skåneleden (tillsammans med Kenneth Joelsson). Caroline är frilansskribent med särskild inriktning på natur och kultur, utflyktsmål och turism. Hon skriver ofta om just kombinationen kulturhistoria och natur, och har gjort många utflyktsreportage för dagspress, magasin och webb. Hon av även skrivit böckerna Barnens Skåneguide och Yrvaken Törnrosa – Stadsparken i Lund 100 år, plus appen Natur i Lund. Hittar någon vandrare hennes jerusalemkors i silver med en grön sten i mitten någonstans mellan Hörby och Ekeröd – troligen i Ekeröds gravfält – blir hon mer än glad. Caroline Alesmark är uppvuxen i Rörum och bosatt i Malmö. Här är en länk till hennes hemsida.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera