Smygpremiär för skridskokartan

Klockan 17.02 och helt plötsligt var hela Skandiabiografen fullproppad med folk. Det måste ha varit en lång kö utanför innan dörrarna slog upp för SSSKs årsmöte och tillhörande skridskomässa igår kväll.

Vi var där för att presentera Skrinnarens guide till Mälaren och Skridskokartan över Mälaren tillsammans med författaren Mårten Ajne. Ok att vi hade fått förhandsinfo om att intresset var stort men att det skulle stå 15 pers i kö för att handla två minuter efter öppningen var vi inte riktigt beredda på måste jag erkänna.

Vår kartograf Oskar Karlin rullade väggkartor så fingrarna blödde. I pausen samma kaos tills varenda karta vi hade med oss var slut. Sällan skådat ett sådan intresse för något vi lyckats ge ut de senaste 10 åren. Nu är det bara att hoppas på kyla så grejerna går att testa på riktigt! / Fredrik

(Foto: Oskar Karlin)

anstormning_sssk

Inga kommentarer ännu.

Kommentera