Nya böcker och kartor till Vildmarksmässan

Nu i helgen är det Vildmarksmässa i Stockholm. Vi ställer ut som vanligt och har trevliga mässpriser på hela vårt sortiment. Vi har två helt nya böcker som lanseras på mässan. Det är en flora över fjällväxter och en bok om första hjälpen och sjukvård på tur, eller Vildmarksmedicin som boken heter.

Eva Wallstam och Bo Stenson, två av de tre författarna till Flora för fjällvandrare kommer att föreläsa och vara i montern. Även Olivia Kiwanuka som skrivit Vildmarksmedicin kommer att hålla föreläsningar och vara på plats under mässan, du hittar hennes föreläsningar i Camp Vildmarks program.

Vår författare Fredrik Neregård kommer också att stå på scenen och berätta om arbetet med sin kommande bok om Padjelanta och Sulitelma, som vi ger ut lite senare under våren.

Vid sidan av böckerna lanserar vi även två helt nya fjällkartor i skala 1:50 000 över områden som tidigare endast funnits i skala 1:100 000. Det är kartor över Ammarnäs-Hemavan och Saltoluokta-Kvikkjokk.

Vår monter har nummer B07:25 och öppettiderna på Vildmarksmässan är:

Fredag 11-20
Lördag 10-18
Söndag 10-18

Kul om du kan besöka oss på mässan!

Jonas & Fredrik

Inga kommentarer ännu.

Kommentera