Vi skickar inom 24 timmar – Fri frakt vid beställningar över 399 kr

Fjällklassiker

Calazos Fjällklassiker är en serie av böcker om svenska fjällen som har gått ur tryck hos andra förlag men som vi tror fortfarande är intressanta för dagens fjällvandrare.  Vi vill med den här serien låta klassiska fjällböcker leva vidare och bli tillgängliga för nya läsare.

Det allra mesta av innehållet i böckerna är giltigt än i dag, även om vissa av böckerna kom ut för ganska många år sedan. Det är viktigt att du som läsare tar dessa böcker för vad de är. Vi har inte reviderat texterna.

För att tala klarspråk - de innehåller uppgifter som har ändrats sedan texten skrevs. Det kan till exempel röra sig om att någon enstaka bro eller byggnad har försvunnit eller tillkommit, och att ledavsnitt har fått en ny dragning. Naturbeskrivningarna och alla tips om turer och sevärdheter är dock tidlösa. Detta bör du som läsare ha i minnet.

Varje författare bär med sig speciella erfarenheter och kunskaper och beskriver fjällen ur sitt unika perspektiv. Med Calazos Fjällklassiker vill vi bidra till att upprätthålla en mångfald av röster som berättar om våra älskade fjällområden.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen