Frakt och leverans

När får jag min beställning?

I normala fall skickar vi ditt paket med posten inom 2 arbetsdagar. Nedladdningsbara produkter finns direkt tillgängliga i vår app efter köp.

Försening och delleverans

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland uppstår dessvärre förseningar. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Om en bok eller karta inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information till dig.

Avbokning

Böcker som finns att beställa är böcker som finns i vårt lager. Vi reserverar oss dock för slutförsäljning.

Frakt (Shipping)

Vi använder posten för våra frakter och skickar normalt sett din bok eller karta med A-brev . Större leveranser skickas som paket till ditt närmaste Postombud . Kostnaden anges i kassan.

We do not ship out side of sweden at the moment. Some of our titles are available for the European market here.

Paketspårning

När din beställning skickas från oss får du en leveransavisering till din e-mailadress. Är din beställning skickad som paket innehåller leveransaviseringen ett kollinummer och en paketspårningslänk så att du kan följa försändelsen från oss till dig.

Hur länge ligger försändelsen på ombudet?

Leverans med Posten: 14 dagar
Hämtar du inte ut din beställning i tid går den automatiskt i retur till oss.
Tänk på att din faktura förfaller 14 dagar efter det att vi har skickat beställningen oavsett om du har hämtat ut den hos ombudet eller inte. Handlar du som företag förfaller fakturan efter 30 dagar.