Vi skickar inom 24 timmar - Fraktfritt över 399 kr

OBS! NY TEXT BEHÖVS

Sedan början av oktober 2016 finns en helt ny version av appen Calazo kartor tillgänglig i AppStore. Vi har bytt teknisk plattform, sänkt priserna och fyllt på sortimentet med många helt unika kartor som du bara hittar hos oss.

Till exempel har vi nu digitala fjällkartor som motsvarar skala 1:50.000 över Sarek, Kebnekaise, Padjelanta och hela södra fjällvärlden. En annan unik, egenutvecklad produkt är den högalpina kartan över Kebnekaise i skala 1:15.000. Vi har mycket spännande kartprodukter på gång framöver som efterhand kommer att dyka upp i kartbutiken inuti appen.

När du startar den nya appen för första gången kommer du att få frågan om du vill skapa ett konto. Om du väljer att skapa ett konto kommer vi kunna göra en backup av dina spår och platser så att du kan återställa dessa när du byter telefon eller vill använd appen på olika enheter.

Du som har köpt kartor i den gamla appen kommer självklart att kunna fortsätta använda dessa. I några fall blir vi tvungna att ersätta en karta som utgått ur sortimentet med en motsvarande ny karta.

En ny app har såklart barnsjukdomar i början. Vid eventuella problem vänligen kontakta oss direkt på [email protected] så lovar vi att försöka lösa problem så snart det bara går.

Calazo_kartapp

 

App_Sarek_1-50000App_Mina_kartor

Exempel på vyer ur appen. Kebnekaise 1:15 000 (bilden på telefonen) och Sareks nationalpark 1:50 000. Längst till höger visas menyn Mina kartor där de kartor du köpt blir tillgängliga för nedladdning och visning.

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen