Kontakt

Har du synpunkter på någon av våra produkter får du gärna höra av dig till oss. Positiv feedback är alltid trevligt, men extra viktigt är det att få veta om något har blivit fel eller inte fungerar som det ska. Använd e-postadressen nedan. (Gäller det en beställning är det bra om du anger ordernummer.)

Funderar du på att skriva en bok och undrar om den skulle passa in i vår utgivning? Skicka ett mail med en kortfattad beskrivning av din bokidé och även några rader om dig själv och din bakgrund. Periodvis är vi inte så snabba på att svara, men vi återkommer alltid.

Vid sidan av bok- och kartutgivningen utför vi regelbundet konsultuppdrag åt företag och organisationer som på olika sätt behöver kartor, bilder eller trycksaker till sin verksamhet. Ett axplock av tidigare uppdragsgivare är Volvo, HiQ, Optimus, Västsvenska turistrådet, Göteborg & Co, Naturkompaniet, STF, Vaajma och Reisa nationalpark i Norge. Se mer under Konsultuppdrag.

info@calazo.se

OBS – Under sommaren försöker vi vara ute på så många trevliga äventyr som möjligt, då brukar tyvärr svarstiden på mail bli något längre än normalt.

Calazo Förlag
Ankargränd 1
(Besöksadress Trångsund 8)
111 29 STOCKHOLM
Organisationsnummer: 556707-3563

Fredrik Hjelmstedt
Telefon: 070-55 65 103

Jonas Sundvall
Telefon: 073-059 34 56