Fri frakt vid beställningar över 399 kr

Efterrätt på tur

299 kr
Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
Endast få kvar i lagret (1084 st)
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.

Mer av det lilla extra

Eric Tornblad har skrivit flera uppskattade böcker om friluftsmat och har under många år hållit kurser och event om matlagning utomhus. Och en sak har han lärt sig – de rätter som är populärast är alltid desamma: efterrätterna. Det blev startskottet till den här boken.

Här hittar du klassiker som hotam totam, krabbelurer och hajkbanan, men också mer oväntade godsaker som inbakad äppelpaj och tiramisu!

Recepten är enkla och anpassade för friluftsliv. De kräver få moment, kort tillagningstid och skapar minimalt med disk – så att du kan njuta mer och krångla mindre.

En genomgående tanke i boken är att rätterna ska fungera för både dagsturer och på en fjällvandring. Alla recept har därför en variant som förklarar hur du kan anpassa receptet till en längre tur med övernattningar, där råvarorna både behöver vara lätta att bära och klara sig utan kylmöjligheter.

"En användarvänlig och rolig kokbok för alla med mat- och friluftsintresse"

Efterrätt på tur fick betyg 5/5 (Briljant) från Bibliotekstjänst (BTJ-häftet nr 12, 2025, Maria Bennmalm)

Här kan du läsa en intervju med författaren Eric Tornblad om varför efterrätten är ett måste ute i naturen!




Artikelnummer/ISBN:
9789189880146

Rekommenderade produkter
Andra köpte även

Produkten har blivit tillagd i varukorgen