I den här boken hittar du massor av goda maträtter och smarta tips som gör dig till en bättre friluftskock. Alla 125 recept är anpassade för fjällvandring, paddling eller vinterturer.
– 125 recept skräddarsydda för olika aktiviteter
– Mer än 60 recept för fjällvandring
– 54 smarta tips
– Intervjuer med äventyrarna Renata Chlumska och Fredrik Sträng
– De flesta rätterna tar mindre än 15 minuter att göra
Författarna Jonas Sundvall och Fredrik Hjelmstedt har skrivit flera guideböcker om friluftsliv i Sverige och driver även Calazo förlag. I Kokbok för friluftskockar samlar de sina egna och goda vänners matfavoriter, testade under allt från skärgårdspaddlingar i strålande sommarsol till topptursveckor i bitande kyla.
”Har precis läst igenom denna kokbok från pärm till pärm! Det är nog första gången jag läser en kokbok på det viset.” – Pia Sjöstedt (Kajak.nu)
”Ett av de absolut bästa bokköp jag gjort. När våra reskamrater gnällde över torrfodret de ätit kunde vi berätta om doftande saffransgryta och mumsig pasta med pecorino.” – Sus Andersson, journalist
Detta är tredje utgåvan av boken.
Antal sidor: 320
Utgivningsår: 2019